Hanna Loffart

Lunch + mattips till barnen

Jag sitter på jobbet och våndas. Inte för själva jobbet, utan för urinvägsinfektionen som jag lyckats dra på mig. Igen. Jag får det lite då och då, och nu har jag haft känningar en hel vecka. Och inte blir det bättre. Jag var nyss nere och köpte på mig tranbärskapslar och tranbärsdryck. Himla äckligt, men det brukar kunna hjälpa innan det bryter ut helt. Hoppas, hoppas.

Jag har just nu rast och kom då att tänka på att jag kan slänga upp ett inlägg på vad jag serverade barnen igår kväll till middag. Både Thristan och Thexas är inne i nån mat-vägrar-period nu. ALLT är äckligt! De petar och gnäller konstant, om det inte är pannkaka dvs. Det är så himla tråkigt alltså! Varenda måltid (förutom frukosten) tar minst en timme.

Men igår åt de till och med pasta och falukorv. Anledningen? Jag gjorde flygplan och bilar av korven och hade köpt Coops roliga pasta. ”Kan vi få den här maten imorgon igen, mamma?” fråga de efteråt. Det har de aldrig någonsin sagt. Ungar alltså! Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats