Hanna Loffart

Magsjuka + nytt vitrinskåp

Härliga föräldraledighet!
Vi njuter av den och tar verkligen till vara på den. Bara några få veckor kvar.
Idag har jag och Thiara varit nere hos grannarna Fia och Julia och lekt på förmiddagen.
Och i eftermiddags kom Veronica, Nim och Belle hit och lekte. Alla vågade trotsa Thiaras förkylning.

Thiaras förkylning ja. Snorig näsa och gnällig bebis. Lite lätt feber som kommit och gått också.
Ikväll kände sig Thexas ”konstig” sa han. Han gick och la sig frivilligt väldigt tidigt och det dröjde inte länge förrän han kräktes. Det måste vara tredje eller fjärde gången på ett år som han är magsjuk. Jag förstår inte hur han alltid drabbas. På dagis är det ingen magsjuka som går och vi har inte träffat någon som är sjuk heller. Han är väl extra känslig antar jag. Han har kräkts två gånger ikväll, men verkar nu sova gott. Han vrider och vänder sig lite då och då och vi står beredda med hinken. Men jag hoppas vi slipper mer.

Inte en enda bild har jag tagit på flera dagar, förutom den här uppifrån tv-rummet.
Jag köpte ju ett skåp för 200:- som jag målat och rustat upp.
Jag har länge velat ha ett svart vitrinskåp, men inte riktigt vågat.
Varför inte, det blev ju jättebra!

Nu ska det fyllas med fina saker, bra-att-ha-saker och kanske lite böcker (vi äger inte så många)
Knoppar ska på och Emil ska få justera dörrarna också. Måste måla lite på det också, det släppte lite färg när det flyttades in från garaget. Men visst blev det bra där, jag är hur nöjd som helst!

(null)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats