Hanna Loffart

Måla lite tegel…

Jag och barnen kom precis hem från kalas, vi möttes av det här:

img_2550.jpg

img_2554.jpg

img_2553.jpg

Vi har fått låna en ställning för att lättare komma åt att måla ena sidan av huset.
Ni kanske ser att det sluttar en hel del där, inte helt optimalt att stå med stege alltså.

I väntan på att den grå färgen skulle torka på sidan, så har Emil och Andreas börjat måla teglet. Inte alls enligt anvisningarna som jag fick av säljaren när jag köpte burken, så vi får väl se hur bra färgen håller. Jag blir lite smått irriterad över hur ivrig Emil är ibland, struntar i att grundmåla och att tvätta ordentligt för att det ska gå snabbt. När jag påpekar det så suckar han bara åt mig och blir lite sur, så jag lägger mig inte i målningen mer. Det känns som att jag bara klagar på hur han gör det och då låter jag det vara istället, det får bli hans jobb och huvudvärk om det behöver målas om inom några få år pga hans iver. Nu har jag gått in för att vika tvätt istället.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats