Hanna Loffart

Måla om Thexas rum

Min förkylning känns faktiskt lite bättre redan, oh yes!
Jag har varit rätt mosig på jobbet, nyst och varit täppt i näsan.
Åkte med pojkarna till simskolan (så duktiga, de simmar!)
Men det känns som att det inte blir värre i alla fall, så skönt!

Nu ikväll så fick jag för mig att börja med Thexas rum. Från idén häromdagen till att verkställa, det går undan i svängarna. Den mönstrade väggen ska bli grå, strukturtapeten får vara kvar under, det får bli som det blir. Eller som min mamma sa ”han (läsa: jag) vill säkert göra om snart igen ändå” Det ligger något i det, haha.

Nåväl, på den andra väggen var det bitar av tapet som försvunnit sen när det satt väggdekaler där. Så där skulle jag bara spackla över litegrann. Men tapeten satt löst runt omkring också, så jag var tvungen att dra bort lite tapet med. Men nu är allt nedtaget från väggarna och det är spacklat. Thiara gjorde mig sällskap och frågade om man verkligen fick ha sönder väggen sådär. Hoppsan.

Det här gjorde ju helt plötsligt att hela rummet måste målas, då det är vit tapet där nu och vi inte har något av den tapeten kvar.

DSC04251 DSC04253 DSC04255 DSC04257 DSC04260

Det är så typiskt mig att göra saker så här. Jag blir helt ärligt lite trött på mig själv, kan jag aldrig göra ”ingenting”? Äh, det är ju roligt också! Imorgon köper vi färg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats