Hanna Loffart

Måla om tv-rummet

Idag på min lunchrast åkte jag iväg och köpte färg. Kanske lite väl spontant, då jag varken tänkt ut färg (mer än ljusgrått) eller mätt hur stor ytan var som jag skulle måla. Men färg köpte jag!

Nu har jag målat väggen på övervåningen två varv och jag tror det räcker, nu är det för mörkt för att se ordentligt. Annars får jag ta en omgång till imorgon. Det finns färg kvar kan jag säga. Jag köpte 3 liter färg och har nog tagit 1/15-del kanske. Så felberäknat! Jag skulle kunna måla om fler väggar, men i och med att den inte alls är ljusgrått som jag hade tänkt mig. Den är rätt så mörk nu, så vettesjutton om det blir bra? Vi får se. Nu ska jag få klart den här väggen först.

Thiara hjälpte gladeligen till! Så kul när barnen VILL utan att man ska behöva fråga eller truga.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats