Hanna Loffart

Målardag och grillhäng

Vi hann knappt få i oss frukosten imorse innan vi for ut med penslarna i högsta hugg. Sol och fint väder gjorde att målning stod på schemat. Vi har inte målat färdigt huset ännu, så jag har gått med en pensel och målat i allt en gång till som Emil redan målat. En aning pedant kanske, men jag vill ha det bra gjort och då får jag gå och fylla i en del. Men det är svårt att måla vitt när solen ligger på, man bländas och ser ju ingenting.

När jag gått runt och duttat så har Emil och Thiara målat boden. Det blev en ännu större skillnad än själva huset! Nu syns den helt plötsligt (den var tidigare mörkt röd och svart samt stod skymt bakom träd) och den blev riktigt fin. Inte helt färdigmålad ännu, men på god väg.

img_5621.jpg

img_5622.jpg

img_5623.jpg

img_5615.jpg

Ikväll fick vi besök av Fia och Mimmi och sen kom även bästis Linda med familj.
Vi grillade grillspett och satt i flera timmar och bara pratade, bästa!

Barnen slocknade på två röda efter all lek och jag ska strax lägga mig jag med. Imorgon bitti ska jag fylla på mina fransar, som jag väntat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats