Hanna Loffart

Målarsöndag och överraskningspicknick

Vilken målardag det har varit!
Vi är många på gatan som målar om och panelar om nu, så kul!

Emil och jag gick ut direkt efter frukost och har donat hela dagen.
Barnen har lekt så himla bra, bäst någonsin faktiskt tror jag!
Vi tog en helt skärmfri dag, inte ens tv imorse fick de se. Har funkat toppen!

Emil har målat precis hela dagen. Jag har varvat målning med tvätt, matlagning, storhandling osv. Och så har jag köpt nåt chockmedel till altanen som jag oljade in som blev så otroligt ful. I fem timmar höll jag på med den för att få bort all färg. Jag lyckades nästan och imorgon ska jag köpa ny olja. Vilket jäkla jobb! Jag kommer ha en otrolig smärtsam träningsvärk i mina armar imorgon.

img_3066.jpg

Thexas sida av huset, nästan klart!   img_3069.jpg

Baksidan, en hel del kvar att göra här. Vi glömde ju bla att köpa ett nytt fönster till tvättstugan, haha. Skyller på att vi har tvättmaskin och torktumlare står för fönstret så vi ser det knappt inifrån. Äsch, nu får det vara så här. Emil skrapade och målade om det igår så nu ser det ändå helt okej ut. Kvar är att byta Thiaras fönster och sen måla grunden.

Helt plötsligt när vi höll på med diverse målningar, så ropade barnen att det var fika.
Då har de gjort kaffe, dukat fram fika och filtar i trädgården och gjort picknick till oss.
Så himla fina de är! ”Vi hittade lite lakrits i skafferiet, vi vet att det inte är lördag men vi tycker att ni är värda lakrits idag för ni jobbar så bra” Alltså, bästa ungarna! De är helt införstådda med att vi jobbar på så hårt nu för att slippa det på vår semester sen. Emils mål är fortfarande att det ska vara färdigt till semestern. Och han går på semester på fredag…

img_3067.jpg

img_3061.jpg

img_3068.jpg

img_3062.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats