Hanna Loffart

Mammor, amning och pyssel

Idag har jag och Thiara varit och träffat tre mamma & barn-vänner till oss.
Alla fyra barnen är lika gamla och det är ju så roligt att ”jämföra” dom med varandra.
Och så himla skönt att vi pratar samma språk, eftersom barnen är så jämngamla.

Idag pratade vi en del om amningen, som ju Thiara bökat med en del de senaste två veckorna.
Det visade sig att ALLA fyra barnen har krånglat med det på samma sätt!
Kan det vara en av alla dessa faser de går igenom? Jag tror nästan det…
Och så fick jag en kommentar här på bloggen som visar samma sak. Det kanske är så!
Det gör mig väldigt lättad att höra att fler har samma problem och går igenom samma sak.

Idag har amningen gått toppen igen! Thiara har ammat utan problem alls!
Kanske vänder det nu? Jag hopper innerligt det. 🙂

Idag var det ju våffeldagen, något som mina killar minsann hade koll på.
Så det var bara att blanda iordning en våffelsmet till dom. Och oj – vad de mumsade i sig!

Ikväll har mina pysseltjejer varit här. När pojkarna lagt sig så tog Emil med sig Thiara och åkte hem till sina föräldrar. Det var faktiskt väldigt skönt. Jag kunde pyssla och fika i lugn och ro. Och när tjejerna sen åkte hem så hann jag både städa köket, hänga tvätt och vika in några plagg i garderoben (det går saaakta framåt med det) innan Emil och Thiara kom hem. Då var hon hungrig så det var bara att amma henne så somnade hon för natten sen. Så nu ligger alla utom jag och sover. Jag har jobbat en stund, men ska nu stänga ner datorn för idag. Imorgon ska vi inte iväg nåt förrän klockan 13, känns skönt!

20140325-224552.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats