Hanna Loffart

Måndagslistan v. 11

En ny måndag och veckan känns väldigt lugn.
Det här står på to-do-listan:

– Ett besök hos tandläkaren, för de som känner mig så vet de att det är det absolut värsta jag kan utsätta mig själv för. Jag har sån otrolig tandläkarskräck och kommer garanterat gråta mig igenom besöket.
– Emil börjar på sitt nya jobb idag.
– Thiara går tillbaka till dagis efter tre veckor hemma med Emil, hon har längtat efter sina kompisar massor och körde en segerdans för oss igår när vi sa att hon skulle till dagis idag.
– Jag tror att jag ska få träffa vänner på lördag.
– Om energin finns så ska jag göra i ordning på Thiaras rum, jag tog ut en stor byrå i helgen och hon ska få ett skrivbord istället. Men en vägg behöver spacklas och målas, jag är sugen på en fondvägg i dovt rosa, men vi får se vad det blir.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats