Hanna Loffart

Måndagslistan v. 26

Måndag och ny vecka. Och inte vilken vecka som helst, en vecka helt solo då Emil och barnen är till Öland på husvagnssemester. De kommer hem på fredag igen och jag jobbar ju visserligen hela veckan, så jag kommer ju att ha att göra ändå, men igår hade jag sån jäkla ångest hela dagen över att de skulle åka. Fy alltså, hoppas veckan går fort. Jag har sån sjukt lång lista på saker jag tänkt göra, men nu är jag så uppbokad med annat så jag kommer inte hinna ett dugg, haha. Men så här ser veckan ut:

– Emil och barnen är till Öland måndag – fredag.
– Dejt med vänner ikväll, jag ska nog sätta dom i arbete med att få upp rullgardiner på altanen.
– Min syster Ebba fyller 17 år (jag vet helt galet, hon var ju nyss typ 7?)
– Min mormor fyller år och hon brukar bjuda in på ett redigt tårtkalas.
– Min farbror och faster kommer till stan och hälsar på, så det vankas släktkalas hos min pappa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats