Hanna Loffart

Massa lekbesök + afte igen

Igår var en riktig lekdag, iallafall för Thiara.
Först hade vi min kusin Jessa och hennes Enya på besök.
Tjejerna lekte verkligen så otroligt bra!

Och igår kväll hade vi världens bästa Norrköpingsbor på besök.
Julklappar till barnen och så tacos på det.
En helt perfekt onsdag!

OM det inte hade varit för min afte (blåsor i munnen) som blossat upp ordentligt IGEN (ca 35 blåsor, svårt att räkna) Än så länge kan jag prata och äta hyggligt, men inte bra. Väntar bara på att det ska bli ännu värre. BAH, jag blir galen på detta! Idag har jag känt mig så himla låg, ont i huvudet, ont i hela kroppen faktiskt, Lite influensakänning, men varken feber eller sjuk. Ja fy fasen, vad jag hatar detta alltså! Men barnen har varit så himla duktiga idag, hjälpt mig och varandra. Jag kunde till och med sova på soffan i 40 minuter med dom bredvid. ♥ ”Spännande” att se hur jag vaknar imorgon, om jag kan prata och äta eller inte. #bitter

DSC03415 DSC03418 DSC03419 DSC03423 DSC03427

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats