Hanna Loffart

Missoni for Lindex, favoriter?

Det är väl knappast någon som har missat att Lindex släppte sin Missoni-kollektion idag.
Jag kan inte påstå att jag gillar Missonis mönster och färger sen innan, så jag blev väl inte direkt förvånad över att kollektionen inte riktigt föll mig i smaken. Jag tyckte mest den kändes tantig och tråkig, haha.

Men några fina grejer fanns det iaf. Armbandet tycker jag förmedlar ett fint budskap, eller är det bara jag som tolkar det så? Byxorna har ett diskret zik-zak mönster som ser helt ok ut (har inte sett de i butik än) och ballerinaskorna är väl den enda produkt med Missonimönster som jag faktiskt skulle kunna tänka mig.

Vad tycker du om nya kollektionen? Har du några favoriter?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats