Hanna Loffart

Mitt utlåtande efter C9

Nu har jag avslutat mina dagar med C9 från Forever Living.

Jag har under veckan funderat över hur jag ska göra mitt utlåtande, men bestämt mig för att vara helt ärlig. Jag beställde boxen för att det var många som verkade testa den och att den gav bra resultat. Jag blev nyfiken och fick ”ett bra pris” av en tjej via Instagram. Det ”bra” priset var 1372:-

Hutlösa priser, men jag var som sagt nyfiken. Och inte tittade jag upp VAD det egentligen var jag köpte, eller vad det kostade att köpa det som styckvaror.

Det man då fick var två dunkar Aloe vera gel för 290:-/styck, en Ultra vanilj (proteinpulver) för 249:-, fibrer i engångsförpackningar för 156:-, Therm-vitaminer 60 tabletter för 345:- Utöver detta så fick man ett måttband och en folder. För 1372:-, en snabb uträkning säger att det där måttbandet och foldern kostade 519:-. Egentligen!

Galna priser om ni frågar mig! ALLT detta går att köpa som betydligt bättre och hälsosammare alternativ i vanliga matbutiken!

img_0143.jpg

Dag 1-2 så dricker man Aloe vera utbalndat med vatten, tar två tabletter med vitaminer, fibrer samt en shake som man blandar med valfri dryck (mandelmjölk eller kokosmjölk i mitt fall) Utöver detta har du en ”fri lista” med grönsaker och frukt som du kan äta av när du känner dig hungrig.

Dag 3-9 tar du två shaker, ett rejält glas med Aloe vera, fibrer, tabletter med vitaminer samt en riktig middag på 500-600 kalorier som mest. Du ska även dricka 2 liter vatten om dagen under hela programmet.

De första två dagarna var hemska! Du utsätter kroppen för svällt. Du har alltså ett kaloriintag på ca 900 om dagen (förutom de första två dagarna som är betydligt färre, lite beroende på hur mycket frukt du behöver äta för att inte svimma av) och sen ska du varje dag köra medelintensiv träning där du förbränner minst 200 kalorier. Då hamnar du i svälltläge.

Jag har under dessa 9 dagar mått fruktansvärt dåligt. Jag har frusit konstant. Jag har varit HUNGRIG konstant. Jag har haft noll energi och varit så trött, inte orkat med varken mig själv, barnen eller hemmet. Dessutom så luktar man väldigt illa när kroppen försätts i svällt.

Det positiva är väl att jag faktiskt inte ätit sötsaker på de här dagarna, att jag varit ute på promenad nästan varje dag och att jag faktist har gått ner en del i vikt.

Men att påstå att det här är en kickstart för kroppen är bara ljug. När jag la upp bilder på Instagram med hashtagen c9 så fick jag direkt mail ifrån fyra olika människor som ville att jag skulle bli återförsäljare för detta. De lovar en guld och gröna skogar och att man kan tjäna mycket pengar på det. Men det ingen talar om är vad som händer efter c9, men meningen är att man ska fortsätta med Forever livings övriga program. Samma skit, samma pengar. Jag fick tex erbjudande om att få en gratis box med C9 igen, att använda före-bilden från min första kur och sen jämföra med en efter-bild från andra kuren. Alltså? Varför ska man lura människor? Jag vill inte ta avklädda bilder på mig själv, och verkligen inte publicera de för andra människor. Där gick min gräns och det var ungefär då jag bestämde mig för att skriva ett ärligt inlägg om det här. Det är rent sälj och lurendrejeri, oavsett vad andra säger!

Och NU när jag läst på lite mer om vad produkterna faktiskt innehåller så förstår jag inte hur jag kunde stoppa i mig det. Aloe veran är bra, om man har rätt sort. Annars innehåller den citronsyra som kommer från svartmögelsvampen.

Men som sagt, jag var nyfiken och nu har jag testat det här. Det är inget jag kommer att testa igen eller kommer att rekommendera till någon.

Resultaten då?
-4 kg och 28 cm utmätt på 5 ställen av min kropp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Heja dig!

  Underbart att höra en ärlig åsikt!
  Glöm inte att du fick en ”personlig tränare/coach” som dom gärna kallar sig också för dom där sista 519:- också! ?
  Alla andra som köpt denna ”magiska” kur har ju blivit som besatta!! Framförallt bloggare känns som de fått extra betalt för att köra kuren och sedan bli återförsäljare för att den första coachen ska tjäna snabbare och mer pengar!
  Näe, skönt att det finns människor som står för sina åsikter, heja dig! ?

 2. Anna

  Kanon att du är ärlig 🙂 har vänner som kör det där och förstår det inte riktigt. Men tydligen kan du få tillbaka dina pengar, så det tycker jag du ska begära eftersom dem lovar att man blir pigg mm…folk förstår inte att det inte finns några genvägar, utan man måste kämpa hårt för att gå ner i vikt och må bra i det. Som någon skrev tidigare om det verkligen fungerade så skulle det finns på Apoteket och läkare skulle råda det. Ta hand om dig!

 3. Malin

  Tack! Har avföljt alla som börjat med denna kur och tagit bilder på sina kroppar (ingen av dem behövde för övrigt gå ner i vikt alls!) men tänkte att jag har lite hopp om dig 😛 Du känns inte riktigt som nån som skulle lägga ut bilder på dig själv i bara underkläderna 🙂

 4. Lina

  Min sambo går idrottstränarprogrammet på högskola och något som hans lärare sagt är nåt som satt sig i mitt huvud; ”hade allt sånt där funkat så hade det sålts på apoteket och rekommenderats av läkare och ingen i världen hade haft fetma” så på så vis vet man att allt sånt där bara är bullshit. Bra mat och träning är det som fungerar. Finns inga genvägar till ett hälsosamt liv 🙂

 5. Linda

  Tycker det låter hemskt! Du har ju fått i dig alldeles för lite protein och säkert gått ner i muskelmassa. Och kroppen och hjärnan behöver mer kalorier för att funka

stats