Hanna Loffart

Moster igen + lördagen

Hej och hå så hade helgen gått igen!

Men det har varit en skön helg, vi har som sagt inte haft några planer alls! Det var Emils lediga helg, men han jobbade i alla fall igår. Jag hade tänkt ta med alla barnen till Ikea, men Thexas fick spel så jag lämnade pojkarna hos deras morfar och tog med mig mina systrar Amanda och Ebba istället.

Det blev en mysig dag tillsammans i Linköping. Thiara var dock på lite dåligt humör. Det var inte riktigt något som dög för damen och hennes humör var inte att leka med. Men hon är som alltid duktig ändå, förstår när man säger åt henne. Det blev inte så mycket shopping, lite smågrejer bara.

img_6027.jpg img_6029.jpg img_6032.jpg

I lördags kväll så åkte jag och Amanda hem till vår syster Frida. Vi blev nämligen MOSTRAR igen i torsdags kväll och de kom hem i lördags kväll med sin lilla Lowelia. Storebror Alwin var världens stoltaste! Innan vi åkte dit så letade jag fram alla gamla favoriter i klädesväg som jag haft sparat efter Thiara. Många fina godbitar!

img_6036.jpg

Detta var bara Newbie stl 50-68, sen hade jag såklart andra kläder med. Men det här blev hon nog lite extra glad över. Såna fina kläder som jag ska spara efter barnen till den dag då jag kanske får bli farmor/mormor. Hihi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats