Hanna Loffart

Mycket i huvudet + rörmokare på plats

Jag känner att mitt liv är ganska rörigt just nu. Det är otroligt mycket att tänka på.
Vattenskada och därmed renovering av badrummet. Thexas fyller år om en vecka och då är det kalas med släkten.
Sen ska han få ha ett barnkalas. Sen fyller barnens kusin Alwin 1 år snart och Thiara ska döpas.
Och så ska jag jobba 100% också, samtidigt som jag är hemma med Thiara.
Allt går – såklart. Men just nu är det väldigt mycket att hålla i huvudet.

Ett STORT plus är att vi idag har rörmokare hemma hos oss. Jag har lyckats deala till mig ett lån av duschkabin av dom, så den är dom och sätter in idag. Och så kopplar de ur alla rör osv (fråga mig inte vad de EGENTLIGEN gör) i badrummet så att byggfirman kan sätta igång och riva i nästa vecka.

Vi kommer att ta in hantverkare till hela renoveringen nu. Emil har varken tid, ork eller kunskap att renovera ett helt badrum. Han jobbar till 18 om dagarna och skulle i såna fall hinna renovera ca en timme max innan barnen går och lägger sig vägg i vägg med badrummet. Det går liksom inte. Så nu får vi hjälp med det istället, känns riktigt skönt från min sida. Nu håller vi tummarna för att det inte behöver stå alltför länge och torka ur bara. Det vet vi inte förrän de har rivit och öppnat upp golvet i badrummet.

Men titta här så vackert: en dusch! Nu slipper vi gå ner till grannarna eller åka till föräldrar för att duscha, nu får vi låna denna tills badrummet är klart. Underbart! Nu ska jag fortsätta att leta badrums-inspiration, har ingen aning om vad vi vill ha. Vita väggar och ljusgrått golv lutar det åt…

20140214-130119.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats