Hanna Loffart

Mysig dag!

Det här har varit en riktig mysdag. Thristan och jag var hos läkaren imorse för att prata lite om allergier, läkaren var värdelös och vi fick inget vettigt sagt. Får fortsätta med laktosfri mjölk helt enkelt. 

Efter läkarbesöket så fick Thristan följa med mig till jobbet en sväng. Han hjälpte mig jobba lite, bjöd mina jobbarkompisar på muffins som han bakade igår, ritade, lekte med lilla Molly osv. Han trivdes helt enkelt. Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn kom och hämtade honom vid halv 11 och det var bara att återgå till det riktiga arbetet som gick som en dans. Jag har fixat med en massa, pratat strunt med härliga Fardos och börjat sätta upp adventsljusstakar (lite i förväg – I know. Men jag är inte på jobbet imorgon och på måndag vill man ju att de ska lysa fint när man kommer till jobbet på morgonen)

Här hemma ikväll har Thexas varit på ett riktigt myshumör. Emils föräldrar kom hit och lekte gärnet med honom en stund. Emils mamma ska sälja mina julkort på en marknad i helgen, så hon fick med sig ett gäng.

Nu väntar soffmys här hemma. Jag har pysslat med de där julkorten i flera kvällar i rad nu, så det känns ganska skönt att bara sitta ner och göra ingenting idag. Eller ah, det är tanken iaf. Får se hur det går. 

Imorgon väntar studiebesök på Arenan i Västerås med jobbarkompisarna Erik och Magnus, blir nog skoj. Kul att komma utanför arbetets lokaler och se lite annat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats