Hanna Loffart

När allt löser sig, såklart!

Tänk, vad fort allt kan vända! 🙂 Allt strul med Arbetsförmedlingen har löst sig, jag fick rätt i min fråga helt enkelt. En stor lättnad inför framtiden.

Och i förmiddags fick vi tillbaka vår gamla spis/ugn så till lunch blev det pannkakor. Såklart, det är ju torsdag! Den andra ugnen var det nåt fel på, fastän den var sprillans ny. Ugnsluckan blev 90 grader varm UTANPÅ, vilken inte alls är okej. Fastighetsskötaren tyckte detta var helt normalt, men det var han ensam om att tycka! Det brände ordentligt på våra fingrar, vad händer då om (när?) en 1-åring sätter handen där? Nej tack, hellre betalar vi mer pengar för ström än riskerar att vi eller barnen ska bränna sig! Så nu står alltså den gamla åter på plats och det problemet är också ur världen!

Thexas vaccinerades igår och hade troligtvis lite feber inatt, han sov oroligt. Idag är han grinig, säkert pga sömnen. Men nu sover han och vaknar förhoppningsvis lite gladare. Thristan ska snart åka till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn så han sitter mest och väntar. När Thexas vaknar sen så ska vi ta en promenad till Ida och Juni för att mysa/leka lite. Hon ska få låna mitt stödbälte för foglossning. Kul att man kan hjälpa till och att grejerna kommer till återanvändning.

Nån som har hittat mammas sminkväska och rougeborste. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats