Hanna Loffart

När barnen leker och mamman försöker skriva blogg.

Som inlägget nedan berättar så har jag varit på BVC med barnen idag. Det var 7-månaders mätning och vägning av Thexas. 74 cm lång och 10,2 kg. Min lilla, älskade klump.

Efter lekpark och byggarbetsplatstittande så tog vi oss hemåt och fikade glass. Thexas fick nöja sig med tutte. Nu har han ätit morotspuré tre dagar i sträck. Håller alla tummar jag har för att han ska förbi frisk och börja äta lite mat nu. Inte för att jag vill sluta amma, men för att han ska börja vänjas vid annat. Den hysterin som många föräldrar har när barnen är runt 3-4 månader angående mat förstår jag inte. För mig är det en självklarhet att amma, vanlig mat kommer när det kommer. Och Thexas har inte varit redo förrän nu. Om ens det, kan inte påstå att han verkar speciellt intresserad av det.

Ikväll ska Emil lägga Thristan för första gången. Jag tar med mig Thexas till Corinne för lite temys. Härligt att hösten är här tycker jag. Och snart börjar våra teonsdagar igen! Toppen.

Imorgon åker Thristan till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn igen. Den här veckan har gått hiskeligt fort, fastän vi inte gjort så mycket speciellt, utan mest varit inne och förkylda. Jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med i helgen, Emil ska jobba en del.

Det var allt för nu. Thexas har blivit en orädd liten vilde. Ena stunden sitter han på sin ”lekmatta” och i nästa ligger han halvägs under bordet och sliter ner grejer som ligger på hyllan under bordet. Addera en Thristan som hejar på också, ibland önskar jag att jag hade ögon i nacken. Att skriva det här har tagit lååång tid och jag vet inte riktigt vad jag har skrivit faktiskt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna, Mamma till Lukas

    Usch vad jobbigt det måste vara att vara i från Thristan! =( Kan bara tänka mig hur det skulle vara att vara utan Lukas sådär!

    Vad bra att han växer och frodas lillen, bebis ska utan tvekan vara lite rultiga! Så gulligt!

stats