Hanna Loffart

När barnen sovit som stockar och vi möts av SNÖ!

Redan innan vi hade hunnit gå och lägga sig igår så hade barnen vaknat två ggr var. Emil tog både Thristan och Thexas sista gången när vi precis hade lagt oss. Thexas skrek för fulla muggar i en halvtimme innan han somnade av utmattning runt halv 12.

Jag vaknade strax efter 4 inatt. Inga barn i sängen, inga barn som vaknat överhuvud taget under natten. Men med bröst hårda och onda som jag vet inte vad. Aj aj. Som vanligt när Thexas inte vill äta, det var bara att gå upp och pumpa mitt i natten. Och vad möts jag av? SNÖ! Vilken himla tur att vi köpte vinterkläder och hämtade hit de gamla igår.

Vid halv 5 ungefär så vaknade Thexas, och kors i taket så åt han då glupskt och somnade om skönt bredvid mig. Både barnen och jag sov när Emil åkte till jobbet. Thristan vaknade halv 9 och Thexas strax därpå. Ni kan tro att det var en lycklig liten Thristan som fick se det här imorse.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats