Hanna Loffart

När dagarna går.

Vi har haft allt annat än lugna dagar den här veckan. Både Thristan och Thexas har varit på urusla humör, så det blir långa dagar och jag är helt slut! Haha. Ikväll åker Thristan till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn igen. Han byter schema, så det blir tre helger i rad nu. Men nästa helg får vi fredagsmysa tillsammans igen.

Imorgon åker jag iväg på kryssning med massa kompisar. Fiffi fyller 25 och ska firas. Det ser jag fram emot, jag har aldrig åkt partykryssning förut. Just nu känns det dock som att jag skulle kunna åka iväg på den där kryssningen bara för att kunna sova ett dygn. Jag har sovit riktigt illa de senaste nätterna och barnen har vaknat tidigt och på dåligt humör. Kombinationen är inge vidare.

Men, men. Vad gör lite dålig sömn om 100 år? Nu ser jag fram emot helgen. Emil är hemma med Thexas och jag vet att de bla har planerat in ett besök i badhuset. Mys. Nu ska vi plocka fram frukost nr 2 här hemma. Det blir ofta så då Thexas vill ha välling direkt på morgonen och Thristan vill ha lite yoghurt. Så så här dags börjar jag och dom bli hungriga igen. Annars har vi en del att fixa med idag. Tvätta, packa väskor till mig och Thristan, ner på stan och handla lite. Fixa en väska, Frida?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats