Hanna Loffart

När det är dags för en ny start.

Under flera år har jag bloggat under www.nogg.se/runesdotter, men kände nu att det är dags för något nytt.
Något vackrare, som speglar livet jag lever IDAG.

Att livet inte alltid blir som man tänkt sig är jag ett levande exempel på. Drömmar och förhoppningar som man tror är en självklarhet kan utan förvarning krossas på bara en sekund. Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn är inte bara den som raserade min värld, han är också den man jag valde att skaffa två barn med. Två underbara barn vid namnen Thristan (11/11-07) och Thexas (22/2-10.) Trots att förhållandet alltid var stormigt och fullt av bråk, verbal och fysisk misshandel, hot och otrohet så valde vi att satsa. Trodde jag. När jag var gravid med vårt andra barn valde han annat. Han valde sin chef och tiden därefter är bara som en dimma för mig än idag.

Hela den här tiden är som taget ur en film eller bok. Man otrogen med chef, lämnar barn och gravid fästmö, låtsas älska, lämnar igen, låtsas lite mer, är med under förlossning av yngsta barnet och flyttar sen fem veckor senare till en annan stad, till chefen, ifrån sin familj. Än idag gör det ont, och än idag är jag ledsen. Men det är lättare nu. Jag har träffat Emil ♥ och tillsammans planerar vi framtiden. Han älskar barnen lika högt som jag gör och tillsammans ser vi framtiden!

Det här är den nya bloggen, och du är välkommen hit.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats