Hanna Loffart

När Emil pusslar.

Idag har vi haft en riktig inne-fixar-dag. Bakat, dammat, planterat blommor, lagat mat, diskat, tvättat, hängt tvätt, plockat, pysslat, lekt osv. Jag har sagt adjö till mina Mårbacka pelargoner för i år och hoppas på att våren snart är här så att vi får ses igen.

Både barnen är i säng sen ett tag tillbaka och vi roar oss med Idol och…

Just det, ett 500-bitars pussel som Emil beställt hem. Mmm, det är min tönt det! Haha. Men jag kunde såklart inte låta bli att lägga några bitar jag med. Han ska träna upp sig och utmana Linda i pusselbygge eller nåt tror jag. Jag håller mig till Idol tror jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats