Hanna Loffart

När gudmor skämmer bort pojkarna och mamman längtar till flytt.

Dagen har till största del bestätt av shopping i Norrköping med gudmor Linda, och Thexas såklart. Fast det var mest hon som shoppade. Jag fick med mig ett par svarta byxor och ett nytt rouge (som tog slut imorse) hem. Snälla Linda skämde som vanligt bort barnen med varsin tröja.

Från Cubus till Thristan och från HM till Thexas. Kommer bli kanon i höst/vinter. Tack igen min fina vän!

Tanken var egentligen ingen shopping till mig, men Linda hittade en hel del. Starkt gjort av mig att inte spendera så mycket pengar. Vi försöker spara så mycket som möjligt inför flytten nu. Det kommer gå åt en hel del till väggen som ska byggas och alla 10-tals liter vit färg som ska få pryda väggarna. Alla rum utom hallen ska målas så det lär gå åt.

Emil var med sin vän Marcus på IKEA en sväng idag. Väl hemma igen tyckte han minsann att vi måste åka dit snart, för det finns ju så mycket fint! Denna tv-bänk har han (och jag) spanat in.

 Supersnygg, eller hur? Både mamma och syrran har den redan, och jag är sugen jag med. Det här är Liatorp från IKEA, Hemnes från IKEA har en liknande och billigare, men inte riktigt samma charm enligt mig. Och charmen är ju viktig. Så om det finns några pengar kvar efter väggbygge målning osv så kommer garanterat den här att få flytta hem hos oss. Det är så roligt med en sambo som gillar mina idéer om inredning.

Min mamma fick en smärre chock när hon såg detta hos oss igår. SVARTA LJUS!! utbrast hon. Nej då mamma, de ska bara eldas utt istället för att slängas. Och FORT ska de eldas också! Hihi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese Nellan o Maja

    TACK söta du :] Du har också två sötnosar.
    Är det vitt som gäller hemma hos er med? Hihi, vitt är snygagst!
    Jag mår bättre nu tack, hormonerna har nog lagt sig lite.Hoppas ni får en fin lördagskväll, kramar.

stats