Hanna Loffart

När hon klagar vidare.

Igår kväll innan läggdags visade min temp på 39.6 MED Alvedon i kroppen. I förmiddags var den nere på 38.5 utan Alvedon. Va fan, jag som ALDRIG har feber annars. Max 37-38 liksom. Det här är inte kul! Jag är alldeles matt och orkar inte ett skvatt.

Emil har tagit med Thristan till hans föräldrar samt åka och handla. Thexas sov 20 minuter när de hade åkt, och jag hann minsann toksomna då jag med. Jag hoppas innerligt att jag är piggare till kvällen då vi tydligen skulle få finbesök. Och att jag kan gå till dagis med Thristan imorgon. Nu har han varit hemma en vecka eftersom både han och Thexas varit sjuka. Typiskt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats