Hanna Loffart

När jag får sovmorgon och vi gör oss redo för en tripp till Norrköping.

Tror ni att jag kom i säng som planerat igår eller? Nope. Men jag fick en välbehövlig sovmorgon idag iaf. Thexas vaknade som vanligt kl 6 för att äta och ville sen inte alls somna om, men Emil gick upp med honom. Myclet skönt och uppskattat.

Nu sitter jag och Thexas och väntar på Emil som är hos mamma och lånar en bil, vi ska ta oss till Norrköping för lite shopping. Emil ska hitta vinterskor och lite annat smått tror jag. Det blir nog en mysig dag. Funderar på att bjuda in oss på middag hos mamma ikväll kanske.

Stor och liten myser.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats