Hanna Loffart

När jag varit på äventyr med fru Hedsköld och träffat estetare.

Imorse vaknade vi upp till ganska mycke snö och det var en överlycklig Thristan som studsade iväg till dagis, och ännu gladare var han när Emil kunde följa med oss till dagis imorse.

Jag och fru Hedsköld har varit på äventyr idag. Vi lämnade barnen hemma och for iväg till mitt jobb och shoppade lite, tog även en sväng in på Lager 157, men där fungerade inte deras kortläsare så det blev inget shopping där. Men vi stannade till i Flen och en fin ljuslykta fick följa med hem, såklart.

Här hemma hade det gått jättebra. Det var nog första gången som jag lämnade barnen hemma med Emil under några timmar en dag. Thexas hade ätit lite burkmat, men inte sovit så bra. Thristan och Emil hade bakat mumsiga chokladbollar som Thristan var SÅ nöjd över.

Haren och Asta kom till oss samtidigt som jag kom hem så vi fikade gott och busade järnet innan Thristan stupade i säng och vi andra åt god paj som Emil lagade åt oss. Nu har tjejerna åkt hem och vi har haft en tokmysig och framför allt rolig kväll. Nu väntar sängen på oss. Det ryktas om ännu mer snö imorgon.

Thexas i Thristans gamla mys-set från bla. Bettina (har jag för mig?). Lite nostalgi. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats