Hanna Loffart

När mamman är virrig.

Thristan var uppe lite för sent igår och var inte alls på humör för dagis idag. Han berättade klart och tydligt att han inte ville gå, och självklart tvingar jag inte iväg honom. Vi myser inomhus idag istället då regnet vräker ner utanför.

När jag ringde till dagis så sa de att jag redan sagt till om ledighet idag och att de hade räknat med att Thristan inte skulle komma. Konstigt, tänkte jag och antog att de måste ha blandat ihop honom med någon annan och skrivit fel bara. Strax efter kl. 10 ringde vår sköterska från BVC och undrade vart vi höll hus.

Haha. Jag är en virrig mamma idag. Vi skulle varit på BV kl. 10 för Thristans 3-årskontroll, därav ledigheten på dagis alltså. Nåja, det är inte mycket att göra åt det idag, vi fick en ny tid på onsdag och DEN ska jag komma ihåg!

Idag fyller min mammas man år och vi fortsätter kalasa i eftermiddag/kväll, fast på annan plats.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hann inte kommentera i dina inlägg där du visade bilder på eran lägenhet. Måste bara säga att jag ÄLSKAR eran inredningsstil! SÅ SNYGGT!!!

stats