Hanna Loffart

När mammsen blir bortskämd med god mat.

Syster Amanda har spenderat större delen av dagen här för att färga mitt hår. Det blev inte som planerat, vilket är helt mitt fel. Jag experimenterade själv när jag valde färg och det blev som det blev. Men efter två färgningar idag så får håret vila i några veckor. Jag kan visa mig ute iaf, så farligt är det verkligen inte.

Ikväll har vi Richard här. Killarna planerar väggbygget som förhoppningsvis kan påbörjas till helgen. De har skämt bort mig med supergod mat, vars recept vi snodde från Nyhetsmorgon imorse.

Chorizowok med bulgur och lime/honungssås (utan lime, det fanns konstigt nog inte med i receptet)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats