Hanna Loffart

När man inser att man ”snart” har ett till skolbarn.

Vet ni vad som slagit mig?
Att Thiara börjar skolan nästa höst!

Nu blir ju 6-års obligatoriskt, det har det inte varit för de andra barnen. det blir väl i och för sig ingen skillnad, men det känns ju mer på allvar ändå. Min lilla tjej, hon kommer ju bara vara 5,5 år när hon börjar skolan. Det är ju ett helt år bort, men tiden går ju som vi alla vet fort. Vi har en hel del föräldradagar kvar på henne, så jag funderar faktiskt på att ta någon eller några månaders ledighet. Kanske i höst, men där får vi se lite hur det går i valet i september, då det styr mitt jobb lite. På våren har vi som mest att göra på jobbet, så då kanske det är svårt att vara hemma. Men med lite planering och framförhållning ska det nog gå. Jag jobbade ju trots allt hennes första halvår hemifrån med henne, så både hon och jag är allt värda lite ledighet tycker jag.

Ja förstå vilken lyx, det skulle nog göra mig väldigt gott.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats