Hanna Loffart

När man ljuger

Pojkarna var på konsert i somras och såg Samir & Viktor.
Det är stora idoler minsann och det var tredje gången Thristan såg dom (andra för Thexas)

Thristan hade köpt en t-shirt där som han fick signerad. Nu har jag tvättat den några gånger och autograferna börjar blekna. Förmodligen har de inte använt textilpenna utan bara vanlig spritpenna. Hur gör jag för att det ska hålla? Jag kan väl inte fylla i texten själv sen heller? Haha.

Ikväll har jag känt mig så ledsen. Thristan erkände att han ljugit för mig och det tog faktiskt så himla hårt. Vi har alltid haft en så himla bra relation, där jag känt igen mig själv så mycket i honom som mindre. Men det har ändrats en hel del den senaste tiden och stundtals har jag så svårt att nå honom. När han sa att han ljugit om en sak så blev jag varken arg eller kom med förbud som straff. Sånt tror jag inte på. Jag visade honom hur ledsen och besviken jag blev och det tog nog hårdare. För ikväll har han varit väldigt kramig och sagt förlåt så många gånger. När jag frågade honom om han brukar ljuga för mig, så skakade han på huvudet men ändrade sig snart och sa ja. Och så grät han. Ångerfull såklart.

Usch, det är fasen så mycket svårare med större barn. Jag sliter mitt hår dagligen! Det tog TVÅ dagar efter att skolan och fritids börjat innan personalen kom fram och sa ”jo, det är en grej som hänt, vi måste prata.” Eller när läraren skickar meddelande klockan 22 en söndagkväll. Det är inte konstigt att man blir utbränd liksom. På onsdag ska vi ha möte med skolan, hoppas SÅ på en förändring efter det.

Nu ska vi se klart serien här hemma. Jag tittar som vanligt med ett öga bara, så läskigt! Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats