Hanna Loffart

När mina killar är de finaste.

Barnen fick fina tröjor av Emils morfar med fru. Thexas fick sin på sin födelsedag, medan Thristan fick sin dagen efter. -Oh, jag älskar blått. Jag älskar rött. Jag älskar Thesse, ropade han. Fina killar som matchar, I like.

Hand i hand genom livet. Syskonkärlek.

Nu är även Thexas ägare till en sån här liten röd bil. Thristan är nöjd som har en racerkompis, men ännu mer nöjd över att han har ett släp och Thexas inte! Haha. (barnen är såklart helt ovetande om att det står ett släp hos mormor som tomten förmodligen kommer med i jul.)

-Hej, hej. Här är jag ute och går, hälsar Thexas.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats