Hanna Loffart

När morgonen var lugn.

Hör och häpna – vi har haft en LUGN morgon! Anledning? Thexas fick sitta i sin stol och kom ingenstans. Haha. Han var rätt nöjd med att sitta och plocka med diverse saker, samtidigt som Thristan var glad att kunna se Bolibompa ifred. Alla knep är tillåtna!

Igår tog jag och Thristan årets cykelpremiär! Han tyckte det var SÅ kul och jag tyckte det var riktigt jobbigt. Noll kondition. Nu ska en ny cykel inhandlas till mig och barnen ska ha nya cykelhjälmar, eller iaf Thristan.

Vi cyklade iväg till Sanna och Max för att hälsa på. Elin och Amanda kom också och vi fikade gott och pratade om allt. Sen blev barnen trötta och vi cyklade hemåt. Thristan somnade på cykeln. Haha. Thexas hade redan somnat när vi kom hem. Och strax efter oss så kom Bertan, och lite senare Linda och Henke. Fullt hus och jag gillart!

Nu ska strax Thexas väckas, Thristan ska hämtas på dagis. Sen bjuder moster Frida på lunch (moster Frida som för övrigt tog KÖRKORT IGÅR! Världens bästa!) Sen blir det nog en promenad till Coop Bygg bla. Målarfärg ska inhandlas. Projekt Thristans Rum ska påbörjas, igen. Nu är ju Thexas rum helt klart, så då måste jag ha nåt nytt att pyssla med.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats