Hanna Loffart

När orden inte räcker till.

Jag läste Johannas blogg, och började gråta.

http://johannamokvist.bloggplatsen.se/2010/09/30/3659605-att-valja-en-annan-familj/

Det slog mig inte förrän jag läst klart att det är ju så VI har det. Det är så han har valt att vara mot ”sina” barn. Fy fan.

Ett barn väljer inte sina föräldrar. Men riktiga föräldrar väljer att sätta sina barn till världen och att sedan finnas där till 200%, utan undantag! Det enda som jag som ”ensam” förälder kan göra är att älska barnen som om jag vore både mamma och pappa, att ge mitt allt och att njuta av varje sekund jag får med mina fina barn. Det är hans förlust.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats