Hanna Loffart

När Sverige förlorar.

Valdagen är slut. Kan inte påstå att jag tycker att nåt parti vann direkt, skulle mer vilja påstå att SVERIGE förlorade genom att få in Sverigedemokraterna i riksdagen. Även här i Katrineholm fick de höga procent till kommunvalet. Pinsamt! Tråkigt att folk röstar när de säkerligen inte har någon som helst aning om vad de egentligen röstar på. Nu återstår att se hur Sveriges riksdag kommer att tackla det hela. Förhoppningsvis börjar SD:s Jimmie Åkesson börja tala och på så sätt gräva sin egen grav. Vi får se.

Jag gav upp valvaken strax innan 23.00 igår. Då hade Emil sovit på soffan i två timmar redan. Thristan var som sagt svårsövd och somnade inte förrän runt 22. Men nog vaknade han runt 7 imorse ändå. Så ni kan ju gissa på vilket humör han kommer vara på idag?

Thexas ligger och sover medans jag och Thristan bygger med Duplo i hans rum. Eller, han bygger och jag får bara titta på. När jag sitter dit bitar så blir det FEL, så jag hämtade datorn och han är lika nöjd för det. Annars vet jag inte riktigt vad dagen har att bjuda på. Kanske ett litet lekparksbesök om vi orkar. Förkylningen håller i sig förstår ni.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats