Hanna Loffart

När Thexas är så duktig!

Vilka framsteg vi har gjort idag!

Till lunch fick Thexas smaka små, små gurkbitar. Det gick sådär.
Ikväll fick han smaka små, små bitar av smörgåsrån. Och SOM han gapade och ville ha mer!
Det här är första gången som han faktiskt öppnar munnen och gapar efter nånting och visar att han vill ha. Helleluja! Det var så fiiint att se. Haha. Han har även ätit (Emil har halvt tvingat i honom under ganska vilda protester) 30 ml välling. Likadant med vällingen igår. Han tycker verkligen inte om det, och vill inte alls snutta, men han får i sig litegrann iaf, och det är en ruskigt bra början tycker jag.

Men inte nog med det. De senaste nätterna har Thexas vaknaat och snuttat varje halvtimme ungefär. Ohållbart för oss alla. Idag gjorde vi slag i saken; 5-minutersmetoden! Egentligen tycker jag att det är för tidigt att börja med då han fortfarande ammas, men värt att prova bestämde vi oss för. Jag ammade honom, men inte så han blev trött. Emil satt och myste med honom i soffan och gick sedan och la honom i sängen och sa godnatt. Lite joller och bök hördes innifrån hans rum och sedan inte ett knyst! Vi gick in och kikade efter några minuter och vår fina, lilla stora bebis sov så gott med fötterna på huvudkuden. Vi vände försiktigt på honom och han sover fortfarande!

Nu hoppas jag innerligt att han sover gott inatt, och att jag själv har ork att gå fram och tillbaks med honom inatt om/när han vaknar.

Ett litet steg för mänskligheten, två STORA steg för oss. Tjohoo!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Kämpa på med vällingen, är övertygad om att ni får bättre nattsömn alla då den mättar mer än bröstmjölken nu, men han är ju för liten själv för att förstå det:) Lycka till – vet själv hur envisa de små liven kan vara.

    Kram

    marie

stats