Hanna Loffart

När Thexas blir 7 månader, får sin femte tand och har barnvakt första gången.

I inlägget nedan finns fortfarande grejer till salu.

Vi har ”firat” Thexas 7-månadersdag idag. Vi har gjort pojkarnas handavtryck i gips, det var svårare än jag trodde att få bra tryck. Ville ju inte ta i för hårt, så vi får se om det går att använda. Tänkte göra varsin tavla till dom iaf.

Thexas på 6-månaders fotografering hos Per Arne Rynning.

Vi har även varit och handlat. Något som inte är Thristans favoritsyssla direkt. Han tar gärna en liten barnkundvagn och går runt med, men på Willy där vi var så har de inga sådana. Men här hemma hade vi gjort en egen handlarlista åt Thristan. Vi hade ritat äpple, banan och mjölk som han skulle handla. Han tog med sin Blixten McQueen-väska och själva handlandet gick hur bra som helst. Han tyckte det var superkul!

Ikväll har vi kört iväg grejer till loppisen. Linda och Henke kom hit och tog hand om Thexas under den timmen vi var borta, Thristan låg och sov. Första barnvakten alltså, och det gick hur bra som helst! Han var både utvilad och nyäten innan så. Efteråt var de kvar och kvällsfikade med oss. Så mysigt så.

Thexas har även fått sin femte tand idag. Tredje tanden på väldigt kort tid alltså, det är inte konstigt att han/vi aldrig blir friska. En sjätte tand syns under tandköttet, men lär vänta ett tag till.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna, Mamma till Lukas

    Tack för tipsen! Vi ska ta flera olika foton, så får väl bli fler kläder. Så nu blir det ännu svårare 🙂 gäller att hitta fina kläder som man gillar!

    Gud så fin bilden på Thexas är som är tagen hos Per-Arne. Vilken sötnos, älskar när de är barfota!!

stats