Hanna Loffart

När Thexas fyller 1 år!

GRATTIS på din första födelsedag Thexas.

Tänka sig att ett helt år har gått sedan jag tog den här bilden. Du är här endast några få timmar gammal. En trött liten knubbis som hade lite väl bråttom till världen, när du väl behagade att komma över huvud taget dvs.

Trots den ganska tuffa starten i livet – som du än så länge är ovetande om – så har det första året tillsammans med dig varit fantastiskt. Jag är en stolt mamma som har välsignats med ännu ett sånt fint barn. (I stunder som dessa blir man lite smått religiös) Det är ändå livets stora gåva vi talar om. Alla ni som själva har barn vet vad jag talar om. 

Du har utvecklats till en sån fin liten pojke. Du har en himla fart när du går nu, du är envis som få och vet EXAKT vad du vill. Du har ett temperament likt din bror, men har väldigt nära till skratt. Du är livlig och orädd, vilket resulterar i ganska många blåmärken och tårar tyvärr. Men vi är snabbt framme och tröstar och hjälper. Och det är väl det livet handlar om? Att finnas till, hjälpa, stötta och älska. Allt detta gör jag för dig Thexas – alltid.

Under det här första året har vi knutit en sån fantastisk kontakt, den går inte att beskriva. När du lades upp på mitt bröst så var kärleken överväldigad. Jag sa förlåt till dig, men lovade samtidigt att gottgöra dig under hela ditt liv. Vi har haft ett helt år tillsammans, det är tid som aldrig någonsin kommer tillbaka och jag värdesätter varje sekund med dig. Jag överger dig aldrig. Jag älskar dig, min lilla skruttgubbe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats