Hanna Loffart

När Thexas och jag har en mysmorgon.

Jag och Thexas har haft en så mysig morgon! Det märks verkligen att han är enda barnet i hushållet denna morgon om man säger så. Han har ingen att bråka med och vi har inget dagis att stressa iväg till. När han vaknade så låg han kvar i sin säng och pratade/lekte/slumrade i 45 minuter. Skönt för oss båda. När jag väl tog upp honom så var han på strålande humör och har så varit hela morgonen.

Han har velat sitta i mitt knä mestadels av tiden och vi har säkert hunnit läsa 20 böcker. Jag fortsatte rensningen i hans byrå/garderob och han hjälpte snällt till och lekte en massa. Mysmorgon helt enkelt. Nu ligger han och sover igen och jag ska ta tag i morgonbestyren. Sen har vi en oplanerad dag framför oss.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats