Hanna Loffart

När Thiara önskar sig ett skrivbord

Thiara har kläckt idén om att hon vill ha ett skrivbord i sitt rum, inte mig emot!
Jag vet ju dock vart hon har fått den tanken ifrån, hennes kompis Moa som hon var på kalas hos i helgen hade nämligen fått en ny loftsäng med skrivbord under. Inte riktigt aktuellt, Men ett skrivbord ska hon få! När vi renoverade hallen så ställde vi upp den stora byrån därifrån i hennes rum, men det blev inte alls bra. Alldeles för stor och klumpig, plus att hon inte når grejerna i den. Så nu får dne byrån flytta in i Emils och mitt sovrum och så får Thiara ta över vårt skrivbord (som vi aldrig använt, haha) Jag ska bara köpa en vit hurts till hennes skrivbord, då vi nog behöver ha kvar våran grå med bråte i.

Jag tror att det kommer bli jättebra i hennes rum, men vad svårt det är att gå från bebis-rum till barnrum. Jag vill ju liksom att hon ska vara liten lite till. Hon har ett litet bord med två stolar som aldrig används i sitt rum, så det ska vi ta ut också. Hennes kök får dock vara kvar (länge till hoppas jag) då hon verkligen leker med det, både ensam och med sina kompisar.

Här har jag samlat lite inspiration till skrivbordsdelen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats