Hanna Loffart

När Thristan är på sitt värsta humör.

Fy fasen vilken dag, rent utsagt. Det märks tydligt att Thristan inte har varit på dagis sen i tisdags förra veckan, över en vecka alltså. Barnen är piggare, men det blir en till dag hemma imorgon iaf så Thristan inte drar hem nåt mer skit därifrån nu när han går på långledighet (sportlov nästa vecka.)

Idag har hornen i pannan varit framme hela dagen på honom. Allt som går att sätta sig på tvären mot har han gjort och han har bråkat med både mig, Emil, Thexas och svärmor som kom förbi en stund under dagen.

Thristan åker till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn imorgon kväll igen. Skönt för honom att åka iväg och få röja lite. Tråkigt att vara hemma med en sjuk lillebror. Idag tog vi oss faktiskt ut en sväng nu ikväll när Emil kom hem från jobbet. Fram och tillbaks till affären. Thristan gick direkt ut och kastade sig och rullade sig i snön. Och han som är världens fegis och är ”rädd” för allt? Haha. Sen somnade han som en stock i vagnen, inte så konstigt med tanke på hans humör idag kanske? 😉

Nu väntar sängen för oss. Barnen sover gott sen tre timmar tillbaka som vanligt. Hoppas på en god natts sömn, det var över en vecka sen sist. Först Thristans krupp, sen hade bägge barnen feber och inatt var det Thristan som yrade större delen av natten. Nu – natti natti.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats