Hanna Loffart

När Thristan gör så jag får ringa Giftcentralen.

Thristan är, som ni vet, en riktig liten fegis. Och för en stund sedan så hände något som verkligen inte är likt honom.

Thexas låg och sov middag, så jag tänkte passa på att försöka få bort lite fläckar i soffan med Ta bort Fläckspray. Såna saker går såklart inte att ta fram när Thexas är vaken, så nu passade det ju bra. På med spray i soffan och vänta. Jag missade helt när Thristan tog flaskan och gick iväg med den. INTE likt honom som aldrig gör något han inte får eller borde utan att fråga först.

Sen kommer han springandes till mig och gapar, spottar och har lite smått panik samtidigt. Först tror jag att han fått ett hårstrå i munnen, då brukar han komma sådär. Men där finns inget hårstrå och han säger att det är äckligt på tungan. Sen går han och visar och berättar vad han har gjort.

Han tyckte att mina gummistövlar var smutsiga, så han skulle spraya på dom för att få bort lerfläckarna. (rart!) Men han lyckades inte spraya, då jag såklart hade vridit korken till off-lägetinnan. Men han hade ändå fått spray på fingrarna och gått för att tvätta av dom i badrummet. Men innan han hann tvätta dom så hade han smakat på fingrarna. Därav den äckliga smaken.

Jag ringde sjukvårdsupplysningen direkt då det var ett Varningstecken på flaskan. Där blev jag kopplad till Giftcentralen. Men där sa de att det inte var någon fara med så liten mängd på fingret bara. Pjuh! Mitt hjärta slog fort de där minutrarna! Nu är det festis och muffins som gäller för att få bort den där äckliga smaken.

Älskade hjärtat, du skrämmer slag på din mamma. Visst är det dumt att inte ställa undan flaskan direkt, men jag litar så blint på Thristan och att han inte gör såna saker. Men man kan visst aldrig vara nog försiktig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats