Hanna Loffart

När Thristan har påsklov.

Nu är telefonen i sin ordning igen, så nu ska det bli lite mer bloggande igen var det tänkt. Men det ÄR ju så osmidigt att skriva på telefonen! Så det blir ganska korta sms och mms-inlägg istället.

Nu har Thristan påsklov. Vi startade det lugnt igår med en promenad i solen och glass på en sten när vi kollade på vattnet i fontänen nere på stan. Tänk att en sån liten sak kan göra så mycket?! Mys.

På eftermiddagen kom Amanda och Fia hit. Amanda klippte Thristan (!!utan varken klagande, skrik eller gnäll!!) mig och Emil, samt färgade min utväxt. Så hon hade att göra några timmar. Thexas skulle också behöva klippa sig, men det hanns inte riktigt med igår. Och så drar man sig lite för att ta bort det där fina, tunna bebishåret.

På Bolibompa på mornarna finns det ett program som heter Överraskningen. Det går ut på att barn överraskar någon eller några de tycker om med mat, med hjälp av en kock. Thristan har pratat om det där i flera veckor och igår gjorde han slag i saken. Vi gick till affären och han plockade ihop frukt som han tycker om. Och igår kväll så hjälptes han och jag åt att göra fruktsallad till Emil. (och de andra som var här.) Imorse var han väldigt nöjd med sin Överraskning och undrade om han fick överraska Emil idag med. Söt!

Nu har Thexas vaknat här hemma efter sin förmiddagsvila. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Vi blåste ur ägg imorse som Thristan ska få måla och hänga i riset iaf. Det blir spännande för honom.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats