Hanna Loffart

När Thristan ligger några timmar minus med sömn.

Thristan är INTE rolig idag. Han hade sovit middag igår hos han-som-inte-får-nämnas-vid-namn, något han väldigt sällan gör hemma längre. Plus att han hade somnat i bilen på väg hem och alltså sovit runt en timme till. Så när han kom hem hit igår kväll runt 18, så var han inte alls beredd på att sova en timme senare. Klockan 19 brukar vi börja lägga honom och det är aldrig några som helst problem, utan när han har varit hos han-som-inte-får-nämnas-vid-namn då. Igår var han uppe totalt fyra ggr i perioder för att bli trött/lugna ner sig. Men ingenting fungerade. Strax innan 22 somnade han sen äntligen! Men nog vaknade han strax innan 7 imorse för det.

Ja, ni kan ju tänka er vilket humör han är på idag. Emil har jobbat, men är nu iväg och skjutsar sina föräldrar till flygplatsen. Han var hemma och tog en dusch emellan och erbjöd sig ta med Thexas som ändå skulle sova. Så de har nu åkt iväg alltså. Det är en konstig känsla att inte vara med Thexas, men jag vet att det går bra. Och han ska ju ändå sova, och det gör han bäst utan Thristans gnäll och skrik idag.

Nu väntar pärlplatts-bygge, fika och mys för oss. Jag föreslog ett besök i lekparken, men det verkade inte populärt. ”Mamma, jag vila här, se Apa.” Så, enligt Thristans önskan blir det en lugn eftermiddag med Nicke Nyfiken på tvn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats