Hanna Loffart

När Thristan och mammsen har en tidig, mysig morgon.

Thristan vaknade tidigt idag, strax innan klockan 6. Han brukar kunna somna om i vanliga fall om han vaknar så tidigt, men inte idag inte. Han ropade in mig till sitt rum där jag förklarade att det fortfarande var natt och att han fick sova lite till.

”Nej mamma, jag är vaken. Jag gå upp se Bompa, du kan sussa soffan.” Sen tog han med sin kudde från sängen och bäddade ner mig i soffan med kudden och en filt. Där låg vi sen och myste till halv 8 då det var dags att väcka Thexas och göra oss redo för dagis.

Thexas har för övrigt sovit jättebra inatt. Vaknade vid 1 och åt bara, toppen! Men han vaknade med ännu en dyngförkylning och jag undrar hur mycket snor som kan rymma en så liten kropp? Vi tycks som sagt aldrig bli helt friska. Thristan verkar klara sig och både jag och Emil börjar bli kvitt våra förkylningar, men nu lär väl allt börja om igen. Typiskt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats