Hanna Loffart

När Thristan ska åka till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn.

Godmorgon! Det är en GOD morgon känner jag. Thristan är lämnad på dagis, Emil är iväg och hjälper sin bror, Thexas leker och jag har avnjutit lite te i min ensamhet framför Nyhetsmorgon. Lugnt och skönt, konstigt och ovant. Hihi.

Dagen känns ganska oplanerad. Thristan ska vara hos han-som-inte-får-nämnas-vid-namn i helgen. Han blir hämtad av honom på dagis, vilket Thristan ser fram emot. Det är inte många gånger han har gjort det, så såklart känns det lite spännande för Thristan. Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn kommer först hit och hämtar Thristans kläder, grejer och bilbarnstol, så än kan jag inte kicka igång dagen med något.

Men lämningarna och hämtningarna går bra. Vi pratar inte om annat än Thristan, Thexas bryr han sig fortfarande inte om. Men mig gör det inget. Han har aldrig varit en del av Thexas liv fastän han är biologisk pappa till honom. Att bara vara pappa när det passar honom, är inget jag påhejar. Nej, livet med barn och familj vart inte som det var tänkt. Men jag försöker ändå göra det bästa av alltihop och är enormt glad över att Emil blivit en så stor och självklar del av mitt och barnens liv. Och alla hemska minnen börjar sakta blekna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    =( blir både ledsen och glad när jag läser hur han behandlar er. Ledsen för att han struntar i Thexas, och glad över att läsa att ni har fått det bra med din nya kille som verkar vara TOPPEN! Vilken kille som tar sig till två små barn sådär. Han måste verkligen älska dig och barnen!

stats