Hanna Loffart

När valdagen är här och vi ser på valvakan.

Nu är klockan slagen för alla röster inför Valet 2010. Vi var och röstade redan i måndags för att ha det gjort. Miljöpartiet till riksdagen och Framtidsdemokraterna till kommunvalet. Får se vad det blir. Kan tyvärr inte påstå att jag är vidare insatt.

Thristan är hemma igen! Underbart och mysigt. Han har som vanligt svårt att somna när han kommer därifrån. Han ligger i sin säng sedan en stund tillbaka, men kan inte somna. Han ska alldeles strax få komma upp en liten stund. Det brukar hjälpa med lite kramar i soffan. Thexas sitter på golvet och leker. Sitter! Min duktiga kille. Än har han inte trillat omkull, vi har såklart bunkrat upp med kuddar bakom honom som vanligt. Men han börjar bli säkrare och säkrare nu. Skönt.

För dig som undrade om loppisen. Den är på Mejerigatan här i Katrineholm. Man bokar ett bord under en vecka och sedan sköts det av de som arbetar där. Under veckans gång kan man gå dit och fylla på med grejer på sitt eget bord. När veckan har gått hämtar man återstående saker och de pengar man fått in. Både min syster och mamma har testat det tidigare, och jag tror det är kanon! Vi har fått ihop en hel del grejer här hemma idag, Emil har fortfarande inte kommit åt sitt förråd. Det får bli morgondagens jobb.

Nu ska vi fortsätta vårt mys. Måste tända de svarta ljusen så de brinner ner!

4 små gryn i munnen! Ser ni? Sötnosen min.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats