Hanna Loffart

När vardagen är åter.

Dålig uppdatering igen. Men med nästan noll mottagning på båten så kan det inte hjälpas.

Kryssningen var helt okej, men inte mer än så. Jag var alldeles för trött, det var 14 olika viljor, en del tjaffs osv. H2 och jag gick och la oss redan vid 1 och sov sen i 10 timmar, mycket skönt. Men vi åt god mat, shoppade lite i tax-freen, dansade till Erik Segerstedt och umgicks. Okej kryssning alltså.

Igår kom jag hem samtidigt som Thristan kom hem. Skönt att det gick en timme fortare att komma hem med bussen än beräknat. Så hann jag stoppa om båda barnen och pussas en himla massa. Saknaden efter Thexas var enorm. Thristan har jag ändå tvingats vara ifrån en del. Men Thexas, fy fan vad jobbigt det var att vara så långt ifrån honom. Nej, en mil räcker gott och väl. Och Emil, att man kan sakna en vuxen människa så mycket trodde jag inte. Haha. Vi har en hel del mys att ta igen, gårdagskvällen räckte inte till.

Nu är vi tillbaks i vardagen igen efter två veckors sjukdom och en veckas sportlov. Thristan är på dagis och Thexas ligger och sover fm. Måste snart väcka honom för att traska iväg och hämta storebror. I eftermiddag väntar shopping av beg. barnkläder, hoppas på fynd!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats