Hanna Loffart

När vattenpölarna får sällskap av Thristan.

Hej torsdag!

Både jag och barnen har vaknat på ett strålande humör idag. Vet inte vad det kan bero på, inte är det vädret iaf. Mulet, grått och småregnigt. Men vad gör det när man kan mysa inne istället?

Thristan har varit på dagis på förmiddagen. Det var en NÖJD kille som följde med hem efteråt. Regnbyxorna var på och han hoppade hej vilt i alla vattenpölar. Väl hemma var han dyngsur och gick för att hämta nya strumpor som hade blivit lite blöta. Han kom tillbaks med två par strumpor. Ett par till fötterna och ett par till händerna. ”Jag är en Nickifiken-apa” sa han och gick runt på alla fyra med strumpor på sig. Sötnos.

Lunchen är intagen och resten av dagen ser ganska oplanerad ut. Syster Frida med vovvsing skulle komma förbi en sväng sen då deras lägenhet renoveras just nu. ska preparera mig själv med allergitablett INNAN de kommer. Typ nu…

Annars rullar dagarna på. Vi är på biljakt. Vi har fått nog av skrothögen som står utanför och dessutom är trasig. Nu har vi varit utan bil sen slutet av oktober. Dags att ta tag i saken och köpa en RIKTIG bil. Emil får styra med det där, då jag inte ens har körkort. Men det blir nog bra till slut. Han letar och letar. I can´t wait!

Till salu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats