Hanna Loffart

När vi är fortsatt sjuka.

Här hemma är vi fortsatt sjuka. Barnens feber tycks ha gått ner, men näsorna rinner och de är allmänt griniga. Speciellt Thexas, han blir så liten och ynklig när han är sjuk. Vilken är helt förståligt. Så det blir ännu en hemmadag imorgon, Thexas har tid för 1-årskontroll på BVC imorron egentligen, men den får vi nog skjuta på.

Tack för de fina kommentarerna angående korten. Det är bara fantasin som sätter stopp, när man väl kommer igång går det inte att sluta. Ibland går det tom med så långt att jag drömmer om det på nätterna, om Filippas tavla tex. Haha. Jag köper grejer lite här och var. Panduro, Britt-Maries pyssel och pynt här i stan, Bokia. Lånar en del stämplar av syrran som hon brukar beställa från Pysseltagen.se.

Nu ligger Thexas och sover och jag har dammsugit vardagsrummet. Thristan, som är livrädd för dammsugaren, satt uppkrupen i soffan och höll för öronen. Undrar när hans dammsugarskräck ska gå över..?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sara karlsson

    Tråkig att ni är sjuka. Blir ingen öppna förskolan för er imorgon då kan jag tro. Vi ska tyvärr heller inte gå för jag ska till Mälarsjukhuset på prover imorgon. Men vi kanske kan gå tillsammans nästa vecka om ni ska gå.
    Ha det bra och krya på er!

stats