Hanna Loffart

När vi bakat pepparkakor.

Vi har haft en supermysig dag. Den började tidigt, redan klockan 5 vaknade Thexas och var hungrig. Vi har under ganska lång tid försökt ge honom välling, men det har han inte alls tyckt om. Igår kom Emil med idén om att han skulle gå upp med Thexas när han vaknade på morgonen och testa att ge honom välling då, när han var riktigt hungrig. Om det fungerade? Jodå, han fick i sig 140 ml utan problem. Sen ammade jag honom i sängen och sen somnade vi alla om till 7.40, då fick vi väcka Thristan för att gå till dagis. Thexas sov fortfarande då, så jag gick själv med Thristan. Kallt som sjutton imorse.

Vi har hunnit med en sväng på stan efter lunchen också. Vi letade efter lite ytterkläder till barnen och mig, men kom endast hem med en mössa till Thexas, världens lurvigaste, gosigaste. Jättesöt. Emils val, och jag tror nog att han gärna velat ha en egen om det hade funnits i hans storlek.

Vi hittade även lite smågrejer till Thristans adventskalender. Förra året började jag med den åt honom. Min mamma har sytt en åt honom som man hänger på väggen med ett paket om dagen under tiden 1-24 december. Den enda nackdelen med den är att den är så himla liten, det går bara att hänga ett paket åt gången. Nån gång ska hon allt få fixa en större, så att båda barnen kan ha nytta av den. Thexas får inga småpaket i år, han förstår ändå inte. Hur som helst, vi fixade lite paket till den men har fortfarande en del kvar att fixa.

En fika på Sultans med svärmor hanns också med. Sen gick vi frusna hemåt och värmde oss. När Thexas tog sig en nap så passade jag och Thristan på att baka pepparkakor. Vi använde oss av de vanliga pepparkaksformerna plus hans play-doo-former. Thristans former var oanvända, men annars är det ju bara att tvätta av dom innan. Kul med lite roligare figurer än de klassiska. Vi fick både fötter, delfiner, träd och fjärilar bl.a.

Nu väntar snart sängen för min del. Barnen sover gott och Emil vilar på soffan. Imorgon fm kommer Hanna förbi så då ska vi vara pigga.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats